For andet år i træk offentliggør BIRN Group, som ULDALL er en del af, en bæredygtighedsrapport. Bæredygtighedsrapporten for 2023 er opbygget efter områderne Environment (E), Social (S) og Governance (G) for på den måde at give det bedste helhedsbillede af, hvor vi står som virksomhed og koncern i forhold til både klima- og miljømæssige, sociale samt ledelsesmæssige indsatser, som alle skal understøtte de kommende EU-krav om bæredygtighedsrapportering.

 

Stigende krav og forventninger til bæredygtighed

BIRN Group og herunder også ULDALL bliver omfattet af EU-kravene til bæredygtighedsrapportering fra 2026, men vi mærker allerede nu i høj grad stigende krav og forventninger til bæredygtighed fra vores kunder. Derfor har vi også brugt en del af 2023 på blandt andet dataopsamling og at udarbejde EPD’er på de støbejernsemner, som indgår i kundernes færdige produkter.

- Data har været det helt store omdrejningspunkt for arbejdet med rapporten for 2023. Det skal gøre os i stand til at træffe de bedste og mest effektfulde beslutninger, når det kommer til bæredygtighed. Vi er hele tiden på udkig efter muligheder for at optimere måden, vi bruger energi på i vores selskaber, siger Claus Beier, Group CEO for BIRN Group.

Hos ULDALL er vi glade for at bidrage til koncernens bæredygtige ambitioner inden for både klima og miljø, socialt ansvar samt virksomhedsledelse.

- Vi er hele tiden på udkig efter muligheder for at optimere vores energi- og ressourceforbrug. Der er nemlig ingen tvivl om, at bæredygtighed kun bliver vigtigere i de kommende år, lyder det fra vores salgschef, Dion Brun.

 

Danskundervisning i arbejdstiden

Glade og tilfredse medarbejdere er afgørende for, at vi hos ULDALL kan drive en succesfuld forretning. Derfor tilbyder vi blandt andet danskundervisning i arbejdstiden til de medarbejdere, der ikke har dansk som førstesprog samt kurser for ordblinde.

- 70 procent af medarbejderne her hos ULDALL er af anden etnisk baggrund end dansk, så vi tilbyder dem danskundervisning i arbejdstiden, så de bedre kan inkluderes her på arbejdspladsen samt i det danske samfund som helhed. Det er blevet taget rigtig godt imod, og vi kan mærke, at det øger tilhørsforholdet til arbejdspladsen og sammenholdet med kollegerne, siger Dion Brun slutteligt.

 

Læs BIRN Groups bæredygtighedsrapport 2023

Du kan læse mere om vores arbejde med bæredygtighed inden for klima, socialt ansvar og virksomhedsledelse i Bæredygtighedsrapporten for 2023.

Andre spændende nyheder

Diversitet skaber trivsel på jernstøberi
Diversitet skaber trivsel på jernstøberi
21 maj, 2024

Størstedelen af medarbejderne hos jernstøberiet ULDALL i Vejen har en anden etnisk baggrund end dansk. Alligevel har jer...

BIRN Group udgiver bæredygtighedsrapport for 2023
BIRN Group udgiver bæredygtighedsrapport for 2023
6 maj, 2024

For andet år i træk offentliggør BIRN Group, som ULDALL er en del af, en bæredygtighedsrapport. Bæredygtighedsrapporten ...

BIRN Group i fremgang
BIRN Group i fremgang
20 juni, 2023

BIRN Group gik i 2022 frem på trods af et år med ekstremt høje energipriser og materialemangel. Det er i 2023 erstattet ...