ULDALL blev grundlagt i 1944 og har derfor en historisk stor erfaring og viden inden for støbening af jern. Gennem årene er vores virksomhed udbygget og moderniseret til i dag at fremstå som et moderne og fleksibelt støberi.

Vi har både interne og eksterne ressourcer, som vi stiller til rådighed allerede i designfasen. Vi opfordrer altid vores kunder til at deltage på konstruktionsstadiet, så selv prototyper indeholder de optimale forhold til senere produktion eller masseproduktion.

Vi anser os selv som støberieksperter i en organisationen, der er gennemsyret af stor faglighed. Som kunde kan du trygt overlade dine projekter til os, så du kan koncentrere dig om at være de bedste inden for dit område. Gennem dialog og gensidig tillid sikrer vi langvarige kundeforhold, som er med til at optimere processer og videreudvikle på produkterne.

Vi støber i jern og tilbyder støbejernsløsninger fra 500 gram til 4.000 kg og i størrelser fra 100 mm til helt op til 6.200 mm. 

ULDALL er en del af BIRN Group, der er et af Nordeuropas største jernstøberikoncerner. I koncernen arbejder vi fokuseret og effektivt med bæredygtighed på alle områder lige fra reduktion af CO2-emissioner og energiforbrug til sociale initiativer inden for psykiske og fysiske arbejdsmiljø.

BÆREDYGTIGHED

Vores branche er gammel, men vores tankegang grøn

Læs mere

Marine-Lav

Brancher

Hos ULDALL har vi mange års erfaring inden for støbning af emner til forskellige brancher. Og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med et projekt, der passer til din specifikke branche.

Se eksempler på brancher

_24A1623 web

Støbeprocessen

Et perfekt resultat starter i designfasen, hvor vi sammen skaber støbemodellen. Lad os guide dig til den optimale jernkvalitet, som passer til dit projekt. 

Bliv klogere på processen

KARRIERE

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere

Læs mere

Vores historien går helt tilbage til 1944.
Op igennem årene har vi skabt en stærk virksomhed, som i dag fremstår som en moderne og fleksibelt jernstøberi.