ULDALL er i konstant udvikling for at følge kundekravene til certificering.
Men papir er taknemmeligt. Vi åbner altid dørene for kunde-audits for at vise, at vi er det rette valg.
Vores certificeringer er til gavn for vores kunder, interessenter og vores medarbejdere.

Vores certifikater:

ISO 9001
Marine certificering
EcoVadis
Close Open ISO 9001

ISO 9001

ISO 9001 er en certificering af kvalitetsledelsessystemet, som viser vores forpligtigelse i forhold til konsistens, løbende forbedringer og kundetilfredshed. For mange er certificeringen et synonym med kvalitet og effektiv styring kombineret med en struktureret kundedialog. Standarden er baseret på en række kvalitetsledelsesprincipper, hvor der løbende arbejdes med et stærkt kundefokus, motivation og inddragelse af den øverste ledelse, procestilgang og forbedringer. Med certificeringen arbejder vi dermed koncentreret mod en øget effektivitet samt en reducering af antallet af produktfejl.

  Download certifikatet

 
800x600_ISO9001 Certifikat
Close Open Marine certificering

Marine certificering

Marine og offshore sektoren stiller særlige krav til certificering af f.eks. skibe og komponenter, som indgår heri.  ULDALL har en lang historie sammen med offshore og Marine-branchen. Derfor er vi naturligvis godkendt til at levere til branchen og kan levere både 3.1 og 3.2 certifikater med overvågning af klasse-selskaberne.
ULDALL er certificeret, hvorved de fire klasseselskaber har set og gennemgået, hvordan vi hos ULDALL gennemfører og analyserer diverse tests på støbejernskvaliteter, og efterfølgende kan udstede materialecertifikat, hvis kunden efterspørger det.
Vores laboratorie og proceskontrol bliver efterset og auditeret løbende og sikrer derved både vores kunder og deres produkter i hele produktets forventelige levetid.

Download BV Mode II certifikat

Download DNV certifikat

Download LR certifikat

Download ABS certifikat

 
Marine certifikater - billedekollage
Close Open EcoVadis

EcoVadis

EcoVadis anses som verdens førende inden for sit område og er anerkendt for sine grundige og detaljerede analyser af virksomheders bæredygtighed baseret på en række forskellige kriterier inden for klima, miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og indkøb. I 2023 har hele BIRN Group fået fornyet vores EcoVadis-certificering.
Resultatet af certificeringen er vurderet ud fra vores indsatser inden for henholdsvis E-, S og G-områderne, hvor vi inden for E-området blandt andet er lykkedes med at mappe vores affaldsstrømme, har trænet vores medarbejdere i forhold til energioptimering samt har forbedret energieffektiviteten via teknologi og opgraderinger af udstyr. På S-området har vi blandt andet gennemgået udstyr i forhold til sikkerhed samt indført tilbud om helbredstjek til medarbejderne. 
På G-området har vi blandt andet etableret whistleblower-ordning og er blevet anerkendt for høj IT-sikkerhed.

 
EcoVadis
kontakt

Vi er en datadreven virksomhed, og ønsker du yderligere dokumentation på vores certificeringer, er du velkommen til at kontakte os.

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os