Komplekse designs

Pumper, ventiler og filterhuse

ULDALL har siden 1944 været en foretrukken leverandør af støbejernsemner til pumper, ventiler og filterhuse. Vores ekspertise strækker sig fra små pumper til store enheder på op til 2.000 kilo, og vores omfattende kvalitetskontrol sikrer lang levetid på vores produkter.

Blandt andet har vi stor erfaring med fremstilling af filterhuse til både onshore- og offshore-applikationer. Selv de mest komplekse filterhuse, med mange kanaler eller pumper med udfordrende geometrier, bliver håndteret dagligt med stor ekspertise. Vi fremstiller emner ud fra kundernes 3D-tegninger, og uanset kompleksiteten i geometrier m.m., så lykkedes vi med at opfylde vores kunders høje krav til kvalitet, funktionalitet og optimal ydeevne.

Det er ofte en fordel at få støbt pumper, ventiler og filterhuse i støbejern, da det giver en række fordele - herunder holdbarhed og muligheden for at forme selv de mest komplekse designs. 

Montageklare løsninger

Forædling af støbejernsemner

Vi tilbyder bearbejdning af dine færdige støbejernsemner - lige fra små tilpasninger til overfladebehandlede montageklare løsninger. 

Vores store netværk af samarbejdspartnere inden for området, gør det muligt for os at give vores kunder den optimale løsning, der er tilpasset kundernes efterfølgende behandling og montering af emnerne.

Se muligheder for bearbejdning

Fra idé til støbt emne

Det perfekte støbejernsemne starter med en idé og tegning. I samarbejde med vores kunder designer vi emnet og kan tilbyde levering inkl. overfladebehandling og bearbejdning.

Kontakt

Har du brug for støbejernsemner, der opfylder dine krav om den højeste kvalitet og præcision, så kan vi hjælpe.

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os