Støbejernsemner til fremstilling af

Fødevarer

Vores støbejernsemner er at finde i en række store virksomheder inden for fødevareindustrien. 

Støbejernsemner har traditionelt været en uundværlig del af køkkengrej, og i dag findes det næsten overalt inden for industriproduktion af fødevarer. Hos os producerer vi skræddersyede emner som slid- og korrosionsbestandige dele til bagerimaskiner samt æbleskivepander til masseproduktion af de klassiske æbleskiver.

Vi fremstiller også storkøkkenstegepander, da støbejernsstegepander stadig betragtes som de bedste til stegning. Med mange års erfaring inden for branchen er vi hos ULDALL klar til at deltage aktivt i designfasen, så vores kunder kan få produceret det produktionsudstyr, de har behov for.

I samarbejde med vores kunder udarbejder vi løsninger, der bidrager til effektivitet og kvalitet i fødevareproduktionen. Vores støbejernsprodukter lever op til de strengeste krav til kvalitet, ensartethed, hygiejne, funktionalitet og holdbarhed.

Montageklare løsninger

Forædling af støbejernsemner

Vi tilbyder bearbejdning af dine færdige støbejernsemner - lige fra små tilpasninger til overfladebehandlede montageklare løsninger. 

Vores store netværk af samarbejdspartnere inden for området, gør det muligt for os at give vores kunder den optimale løsning, der er tilpasset kundernes efterfølgende behandling og montering af emnerne.

Se muligheder for bearbejdning

Fra idé til støbt emne

Det perfekte støbejernsemne starter med en idé og tegning. I samarbejde med vores kunder designer vi emnet og kan tilbyde levering inkl. overfladebehandling og bearbejdning.

Kontakt

Har du brug for støbejernsemner, der opfylder dine krav om den højeste kvalitet og præcision, så kan vi hjælpe.

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os