Holdbare egenskaber

Marine

ULDALL har en lang historie med at levere specialiserede støbejernsemner til offshore-industrien, der spænder over både maritime applikationer og vindmøller. I den barske og krævende offshore-miljø er vores støbejernsemner afgørende for at sikre pålidelig drift og lang levetid.

De komplekse geometrier og holdbare egenskaber samt let bearbejdelighed gør støbejernet til det foretrukne materiale i offshore-industrien. Jernkvaliteterne EN-GJS er særligt velegnede til at imødekomme de høje krav i denne sektor.

ULDALL er certificeret til at levere støbejernsemner af højeste kvalitet, der opfylder klasseselskabernes strengeste standarder. Vi kombinerer vores ekspertise med avanceret håndværk for at sikre, at vores produkter er skræddersyede til at imødekomme vores kunders behov og krav.

Montageklare løsninger

Forædling af støbejernsemner

Vi tilbyder bearbejdning af dine færdige støbejernsemner - lige fra små tilpasninger til overfladebehandlede montageklare løsninger. 

Vores store netværk af samarbejdspartnere inden for området, gør det muligt for os at give vores kunder den optimale løsning, der er tilpasset kundernes efterfølgende behandling og montering af emnerne.

Se muligheder for bearbejdning

Fra idé til støbt emne

Det perfekte støbejernsemne starter med en idé og tegning. I samarbejde med vores kunder designer vi emnet og kan tilbyde levering inkl. overfladebehandling og bearbejdning.

Kontakt

Har du brug for støbejernsemner, der opfylder dine krav om den højeste kvalitet og præcision, så kan vi hjælpe.

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os