Totalleverandør

Montageklare løsninger

Når dit emne er støbt, tilbyder vi flere muligheder inden for kvalitetskontrol.
Derudover kan vi stå for bearbejdning og overfladebehandling af støbejernsemnerne, så du kan få leveret et montageklart emne, som kan tages direkte videre til din produktion.

ULDALL har et tæt samarbejde med en håndfuld bearbejdere i vores nærområde, som kan varetage bearbejdningen af de producerede emner. Derudover er ULDALL en del af støberikoncernen BIRN Group, som består af i alt 6 selskaber, med hver deres specialisering inden for støbejernsløsninger.  Vi arbejder på tværs af selskaberne og kan dermed trække på løsninger inden for bl.a. bearbejdning.

Det betyder, at ULDALL dermed er din totalleverandør af montageklare løsninger.

Vi tilbyder

_24A2008 web-1
 

Kvalitetskontrol

Vi kontrollerer og analyserer det flydende jern og evt. nodulering heraf (EN-GJS). Derudover tilbyder vi specifikke ønsker som mikroskopi, magneflux, ultralyd samt evt. certifikat på de mekaniske egenskaber til marine- eller industri-brug.
 

_24A2185 web
 

Bearbejdning

Denne løsning er meget velegnet til kunder, der ikke selv har bearbejdningserfaring og/eller maskineri i eget hus. Bearbejdningsydelsen er også en fordel, hvis du af logistiske- eller kapacitetsmæssige årsager ikke ønsker råt støbegods, men i stedet et montageklart emne.

_24A1202 web
 

Overfladebehandling

Hos ULDALL har vi egen maler i huset, som kan metallisere og vådlakere. Hvis der er krav om andre overflader samarbejder vi med andre eksterne overfladebehandlere, som kan håndtere alt fra pulverlak over fornikling til E-coating eller zinkfosfatering.

certificeringer

Vores certificeringer er til gavn for vores kunder, interessenter og vores medarbejdere.

Se vores certificeringer

BIRN Group

Vi er en del af BIRN Group, der er en af ​​de største støberikoncerner i Nordeuropa. Hver virksomhed i koncernen har specialiseret sig i forskellige områder inden for støbning og forarbejdning af støbejern. På den måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste og bredeste løsning i branchen.

Få et Tilbud

Vi er din totalleverandør af støbejernsemne - lige fra idé til støbt og bearbejdet emne. 

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os