Der er mange muligheder for at få en spændende og relevant erhvervskarriere hos ULDALL. Hos os får du en god oplæring, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt.
Gør du det godt, er der store muligheder for at blive fastansat efter endt uddannelse.

Kom i lære som...

Smeltning

Støberitekniker

Som støberitekniker hos ULDALL kommer du helt ind i ”hjertet” af virksomhedens DNA, og du bringer dine håndværksmæssige færdigheder og sans for formgivning samt rummelige forståelse i spil. Du vil komme til at forvandle skrot til "guld", da vi genanvender skrot som råmateriale i smelteprocessen, når der skal laves nye komponenter.

Læs mere om uddannelsen her.

Svejser-2

Smed

Uddannelsen som smed hos ULDALL er meget varieret og spænder fra maskinvedligehold og reparation, til diverse opgaver på vores bygninger og infrastruktur. Her opnår du bl.a. erfaring med, hvordan man vælger de rette ståltyper og den rette arbejdsteknik til de forskellige opgaver, og vi er med på ”beatet” og følger de nyeste teknikker inden for faget.

Læs mere om uddannelsen her.

1900x800_Dorthe_Christensen_Lager

Lager- og logistikoperatør

Som lager- og logistikoperatør hos ULDALL specialiseres du inden for logistik og lagerstyring. Du lærer betydningen af en optimal forsynings-, distributions- og indkøbsstyring i virksomheden.

Læs mere om uddannelsen her.

kontakt os

Er du nysgerrig og gerne vil høre mere om dine muligheder for at komme i lære hos ULDALL, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Morten Madsen, Koncern HR Chef

Skriv til os