Bearbejdelighed og styrke

Gear og motorer

ULDALL har gennem mange år været en pålidelig leverandør af gear- og motordele til marine-, automobil- og maskinindustrien. Støbejern er ofte det foretrukne materiale til disse formål, grundet støbejernets optimale kombination af bearbejdelighed, styrke og pris. Derudover er det ideelt til serieproduktion, hvor vi hos ULDALL kan tilbyde serieproduktion fra 10 enheder til helt op til 1.000 enheder.

Vi kan producere gear og motordele i størrelser fra 1 kilo til de helt store på op til ca. 1.500 kilo. Vores produktionskapacitet muliggør fremstilling af emner med en diameter på op til Ø3000mm eller en længde på maksimalt 6000mm. Vores støbte gear og motorer tilbyder en enestående holdbarhed og pålidelighed under krævende driftsforhold. 

Montageklare løsninger

Forædling af støbejernsemner

Vi tilbyder bearbejdning af dine færdige støbejernsemner - lige fra små tilpasninger til overfladebehandlede montageklare løsninger. 

Vores store netværk af samarbejdspartnere inden for området, gør det muligt for os at give vores kunder den optimale løsning, der er tilpasset kundernes efterfølgende behandling og montering af emnerne.

Se muligheder for bearbejdning

Fra idé til støbt emne

Det perfekte støbejernsemne starter med en idé og tegning. I samarbejde med vores kunder designer vi emnet og kan tilbyde levering inkl. overfladebehandling og bearbejdning.

Kontakt

Har du brug for støbejernsemner, der opfylder dine krav om den højeste kvalitet og præcision, så kan vi hjælpe.

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os