Støbejern har unikke egenskaber til

Industrien

ULDALL har gennem hele støberiets historie været en pålidelig leverandør til industrien med vores ekspertise inden for produktion af støbejernsemner. Støbejernets unikke egenskaber, såsom god bearbejdelighed, vibrationsdæmpende virkning og slidstyrke, gør det til et fremragende alternativ til svejste konstruktioner i industrien.

Med moderne 3D-muligheder åbnes der op for rentable løsninger allerede ved unikaproduktion. Vores støbte løsninger er skræddersyet til at imødekomme de industrielle behov og kan optimere både produktionsprocessen og det endelige produkt.

ULDALL producerer en bred vifte af emner til industrien, herunder bremser, remskiver, maskindele med mere, og vores produkter anvendes af store virksomheder og maskinfabrikker over hele verden. Vores fokus på kvalitet, præcision og innovation gør os til en af de foretrukne partnere inden for industrien.

Montageklare løsninger

Forædling af støbejernsemner

Vi tilbyder bearbejdning af dine færdige støbejernsemner - lige fra små tilpasninger til overfladebehandlede montageklare løsninger. 

Vores store netværk af samarbejdspartnere inden for området, gør det muligt for os at give vores kunder den optimale løsning, der er tilpasset kundernes efterfølgende behandling og montering af emnerne.

Se muligheder for bearbejdning

Fra idé til støbt emne

Det perfekte støbejernsemne starter med en idé og tegning. I samarbejde med vores kunder designer vi emnet og kan tilbyde levering inkl. overfladebehandling og bearbejdning.

Kontakt

Har du brug for støbejernsemner, der opfylder dine krav om den højeste kvalitet og præcision, så kan vi hjælpe.

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os