Støbejern er skabt til ekstreme belastninger

Landbrugsmaskiner

Støbejernsemner til landbrugsmaskiner er ideelle for at imødekomme de krævende forhold, som maskindele udsættes for i landbrugssektoren. De hårde betingelser stiller store krav til mekaniske egenskaber, dimensionstolerancer og overfladebehandling.

Igennem hele vores levetid har vi leveret pumper, motorer, gearhuse, vingehjul, flanger, dæksler og meget andet til denne branche. Vores støbte emner er designet til at kunne håndtere de ekstreme belastninger og slid, der er karakteristiske for landbrugsmaskiner, hvilket sikrer pålidelig drift og lang levetid.

Når man overvejer at skifte en del ud med et støbt eksemplar, viser det sig ofte at være økonomisk rentabelt, allerede fra et årsbehov på 10-20 emner. 

Vores ekspertise inden for støbning af støbejernsemner til landbrugsmaskiner giver vores kunder mulighed for at optimere deres drift og opnå en fremragende totaløkonomi.

Montageklare løsninger

Forædling af støbejernsemner

Vi tilbyder bearbejdning af dine færdige støbejernsemner - lige fra små tilpasninger til overfladebehandlede montageklare løsninger. 

Vores store netværk af samarbejdspartnere inden for området, gør det muligt for os at give vores kunder den optimale løsning, der er tilpasset kundernes efterfølgende behandling og montering af emnerne.

Se muligheder for bearbejdning

Fra idé til støbt emne

Det perfekte støbejernsemne starter med en idé og tegning. I samarbejde med vores kunder designer vi emnet og kan tilbyde levering inkl. overfladebehandling og bearbejdning.

Kontakt

Har du brug for støbejernsemner, der opfylder dine krav om den højeste kvalitet og præcision, så kan vi hjælpe.

Dion Brun, Salgsdirektør 

Kontakt os